Vil du arbejde med håndværk i udlandet?

Ønsker du at arbejde med jord og beton, som smed eller tømre i udlandet? Har du mod på at få international erfaring? Vil du gerne arbejde sammen med mennesker fra hele verden? Vil du gerne forbedre dit engelske? Så er et ophold i USA måske noget for dig. Det er på alle måder et fantastisk rejsemål, hvis du vil ud og opleve noget andet, end du finder i Danmark. Vores samarbejdspartner i USA formidler placeringer inden for tømrer-, jord & beton- og smedefaget. Altså det de kalder for construction work.

Vores samarbejdspartner i USA formidler placeringer inden for tømrer-, jord & beton- og smedefaget. Altså det de kalder for construction work.

 

Roof raising Construction work Log house

 

De fleste placeres i Arizona, men der kan også være placeringer i Upper-Midwest (Minnesota, North Dakota, Iowa, osv.).

6 - 12 måneder

 

Du er enten på sidste del af uddannelsen eller har været færdig i 1 år. Du skal være minimum 18 år. Du skal have ren straffeattest. Du skal have kørekort.

Som trainee deltager du i bygning af landbrugs- og/eller andre erhvervsbygninger. Der er undervisning i brugen af det ikke metriske målesystem, brug af værktøj, svejsning samt andet udstyr. Værterne er almindeligvis beskæftiget inden for landbruget og bygger kornsiloer, kornelevatorer, huse til store landbrugsmaskiner og andre bygninger i landdistrikterne. Andre værter er specialiserede i bygning til opbevaring af tørgødning, kornsiloer og erhvervsejendomme. Disse værter kan have arbejde på forskellige lokationer i USA under praktikopholdet.

10$ i timen med gratis logi – der skal dog betales for forbrug. Indkvartering sker typisk i 4-personers lejligheder med 2 soveværelser og køkkenfaciliteter. Man står selv for madlavningen.

 

Arbejdstiden er i sommersæsonen 55-60 timer om ugen eller mere afhængig af vejret. Der er altid min. 1 fridag om ugen. I USA optjener man ikke betalt ferie. Du vil som regel få nogle ugers ferie i lavsæsonen, men dette er dog uden løn.

 

Under opholdet arbejder man som regel i teams af 2-4 op 8-10 personer. Der kan være flere praktikanter hos samme vært.

Priseksempel 6 mdr. USA

 

Returbillet Kbh-Denver inkl. skatter

7.000 kr.

T2F servicegebyr

7.650 kr.

Forsikring 6 mdr.

           5.000 kr.

WISE servicegebyr (USD 610)

4.100 kr.

Visumgebyr (USD 180 + DKK 1120)

2.300 kr.

Transport til informationsmøde i Kbh.

 

   700 kr.

Fra ca.

26.750 kr.

 

Bemærk at alle tal er cirkatal pga. varierende valutakurser og flypriser/destination. Forsikringsprisen er afhængig af alder og længde på opholdet.