Annelie, Rasmus og Emil i Fort Worth

I samarbejde med Dansk Industri har Travel to Farm hjulpet 3 industriteknikerelever med at komme til USA.
Projektet med at sende industriteknikelever til USA, er et samarbejde mellem Dansk Industri, Dansk Metal, Multicut A/S og Lockheed Martin.

De tre elever har nu deres daglige gang på produktionslinjen hos Lockheed Martin. Her produceres kampflyet Joint Strike Fighter F-35, som Danmark har bestilt 27 af. På flyvirksomheden får de unge danskere mulighed for at få et unikt indblik i flere forskellige led af produktionen af F-35.

 

Annelie skriver om deres indtryk i løbet af de første par uger:

Nu har vi været her i ca tre uger, og har oplevet rigtig meget. Det første vi lagde mærke til var selvfølgelig vejret, her er lige så varmt som en sommerdag i Danmark, selvom det stadig var april. Vi har haft ca 5 dage med tordenvejr og regn, og det kommer rigtig meget vand på kort tid når det regner, så meget at der har været advarsler for oversvømmelse i vores område.

En anden ting vi lagde mærke til er hvor høflige og venlige alle er her over. Allerede den første uge blev vi inviterede hjem til et par kollegaer, og ud at spise med 3 kollegaer.

Det er spændende at være i praktik hos Lockheed Martin, at få se flyvene tæt på, se hvordan de fungerer og hvorfor de er så specielle. Vi har været meget ude at se der hvor de samler flyvene her de første to uger, men nu vil vi snart gerne ind til de maskiner vi er vant til at arbejde med, og se hvordan deres arbejdsrutiner skiller sig fra vores der hjemme.