Godt nyt fra Anna i Australien

Anna har nu været i Australien i 1½ måned og hun elsker det! Anna skriver:

Her går det virkelig godt! Jeg tror ikke jeg kunne have været placeret et bedre sted, end her. Craig og Felicia + børn, er nogle af de rareste mennesker jeg længe har mødt. Craig er så rar, og det er hver dag dejligt at komme på arbejde. De sørger for at være så fleksible med hensyn til at jeg får fri sammen med Caroline, da de ønsker rigtig meget, at jeg også har det godt udenfor arbejdstiden! Det er så fedt, kan næsten ikke få armene ned.

Jeg bor i et rigtig lækkert hus, med eget stort soveværelse, samt tilhørende eget badeværelse, som ligesom er connected til hinanden. Jeg bor med en italiensk pige på 27, som er rigtig sød! Vi har fået en bil hver til rådighed, så det bliver vidst ikke mere fornemt.

Af arbejdsopgaver har jeg lavet lidt af hvert, lige pt. kører vi på et skift som hedder en uge med malkning, og så en uge med alt andet på gården, herunder hjælpe til med kalvene og kælvninger og være med chefen rundt osv.. Så har jeg fri fredag, den uge hvor jeg malker, og så har jeg fri onsdag, lørdag og søndag den uge hvor jeg gør de andre ting. Det fungerer rigtig godt! Arbejder ca. 45 - 50 timer om ugen, hvilket er rigtig fint. Regner med at få lidt flere timer, når kælvningssæsonen rigtig er kommet igang.

Caroline og jeg har været i Melbourne og kigge, vi har været lidt på tur i området, og derudover har vi været på diskotek i den nærliggende by, Warragul. Ellers har jeg været ude og spise, været i biografen og på farmers market, med min nye italienske veninde som jeg bor og arbejder med Og så har jeg været på gåtur langs stranden, en time fra hvor jeg bor.

Her er så fantastisk, og jeg nyder virkelig min tid her. Tak for at have fundet det helt perfekte sted til mig! Tror ikke du finder bedre, end her.

 

Knus Anna

Anna i Australien Anna i Australien