Studietur for udenlandske praktikanter 2017

Det er tid til den årlige studietur for de udenlandske praktikanter. Travel to Farm har endnu engang inviteret de udenlandske praktikanter på studiebesøg i henholdsvis København og Horsens.

I 2017 tilbyder Travel to Farm alle vores udenlandske praktikanter to studiebesøg, som er henholdsvis 

- et besøg på Danish Crown i Horsens 18. august

Her vil vi besøge Danish Crown, som er Europas næststørste og verdens tredjestørste svinekødsproducent, og er desuden Europas største kødforædlingsvirksomhed. Her vil du få information om virksomheden og en tour igennem slagtehuset.

- en tur til København, kombineret med besøg på en minkfarm, Roskilde Tekniske skole og Danske Pelsauktioner d. 7. og 8. september

Vi vil besøge RTS / Lyngby Agricultural College, her vil du få viden om landbrugsuddannelsen i Danmark. Dernæst vil vi besøge en dansk mink farmer, Henrik Vest. Efterfulgt af et besøg til Kopenhagen Fur i Glostrup, som er verdens største auktionshus for pels og globalt centrum for handlen med pels.


Det er muligt at deltage i begge ture eller kun tage med på den ene. Samlet pris for begge ture er 1125 kr. Hvis man kun ønsker at deltage på turen i Jylland koster det 175 kr., og turen i København koster 950 kr. Transport til og fra mødestederne er for egen regning. 

 
Bemærk, at tilmelding skal ske senest fredag, den 4. august 

Vil du med? Så send en email til MCS@t2f.dk eller på telefon 33 39 46 40 (husk telefontid fra 12.30).

Vi håber at se jeres praktikant ved et eller begge besøg! 


Med venlig hilsen

Hans-Henrik Jørgensen           Mette Storgaard               Emilie Hilsted