Året der gik

Endnu et år er omme, og vi kan kigge tilbage på et år 2017, som er fløjet af sted men som også har budt på udfordringer.

Det er gået over al forventning i 2017 og mere end 130 unge danskere med interesse for landbruget har været en tur ude i den store verden for at opleve landbruget i andre lande. De har hentet inspiration, er blevet fagligt stærkere og ikke mindst har de været ude at stå på egen ben. Vi er meget glade for denne udvikling og siger af hjertet tak til alle der støtter os - både ansøgere, studievejledere, fonde og vores partnere.

Igen i år har vi haft stor interesse for at rejse til Australien og med en ny partner ombord er det lykkedes os at finde placeringer til alle - det er vi rigtig glade for. Og det på trods af immigration lige pludselig besluttede at lukke det visum, vi har brugt i mange år. Heldigvis var vores partnere hurtige til at finde en anden løsning, så vi også fremover trygt kan sende jer til Australien. 

Vi oplever at rigtig mange gerne selv vil planlægge dele af deres ophold og derfor heller ikke ønsker hjælp til alle trin i planlægningen. Det har vi forsøgt at imødekomme. I stedet for kun at have den fulde pakke er der nu mulighed for at få hjælp til kun visum f.eks. Læs mere om vores 'pakker'.

Generelt er værterne i vores netværk rigtig glade for danskere og vi har allerede værter der spørger på at få danske trainees i 2018. Så går du med en drøm om at komme ud i den store verden og opleve landbruget, så send din ansøgning! 

Vær obs på vores ansøgningsfrister for 2018. 

1. januar – hvis du vil rejse i marts, april eller maj

15. marts – hvis du vil rejse i juni, juli eller august

1. juni – hvis du vil rejse i september, oktober eller november

1. oktober – hvis du vil rejse i december, januar eller februar

Det er ikke bindende frister, men det hjælper os med at få et større overblik og det giver en større sandsynlighed for at finde placeringer til jer. 

Rigtig godt nytår til alle både i Danmark og ude i den store verden. Vi glæder os til 2018!