Har du ikke erfaring eller lidt erfaring

            

Har du ikke erfaring eller blot lidt erfaring med landbrug, men vil du alligevel gerne prøve kræfterne af med det, og få en fantastisk oplevelse? Så kan du komme afsted til Australien og få en oplevelse i den australske outback, eller en tur til Norge og komme helt tæt på en storsående natur der indbyder til vandring, fisketure, ridning og meget mere.

Både i Norge og i Australien kræves det ikke at man har erfaring inden for landbrug, men derimod at man har gå-på-mod, den rigtige indstilling og er klar til at arbejde hårdt.

Norge – Atlantis

Norge har de en helt anden tilgang til landbrug. Vi har mange små landbrug i vores netværk og man kan nogle gange undres over, hvordan de kan få det til at hænge sammen. Ved et ophold i Norge vil du opleve en helt anden måde at drive landbrug på, og der er mulighed for at kombinere sit ophold med landbrugsturisme eller au pair. Du kan arbejde med malkekvæg, får, malkegeder, planteavl og grøntsager i Norge. Det er oftest mindre kombi-bedrifter, hvor der både er dyr og mark. Der er placeringer i hele Norge, og du skal forvente at komme et stykke væk fra de større byer. Der er flere værter helt oppe i det nordlige Norge og området omkring Lofoten. Du tager af sted i perioden fra marts til september og er normalt af sted 3-6 måneder. Hen over vinteren er det ikke muligt at arbejde med planteavl. 

Australien - 2workinOz

2workinOz formidler hovedsageligt kortere klassiske planteavlsplaceringer i Vestaustralien i så- og høstsæsonen. Du kender ikke din placering på forhånd, men starter på en 4 dages introduktion og bliver placeret umiddelbart derefter. Dette er en god mulighed for den faglærte landmand eller dig som er vokset op på gård, som bare lige vil af sted i 3 til 6 måneder, og som gerne vil kombinere arbejdet med rejseoplevelser.

Hvor i landet?

 • Turgau, Zürich, Argau, Bern og Luzern
 • Du kan blive placeret både i den tysk-, fransk- og italiensk talende del af Schweiz

Typer af placeringer

 • Husdyr 
 • Planteavl
 • Heste

Ankomst

 • Du vil blive hentet i Zürich lufthavn (Kloten) og bagefter tager du et tog hen til din vært. Køb af togbilletter mv. får du selvfølgelig hjælp til,
  men billetten er for egen regning. Hvis du vælger at tage bilen med til Schweiz, skal du selv finde hen til din vært, men du er selvfølgelig velkommen
  til at køre forbi kontoret og hilse på.

Varighed

 • 3-5 mdr., men også muligheder for et års ophold.

Vært, kost og logi

 • Du kan regne med at få en nettoløn på ca. 5000 kr. om måneden. Dette beløb er efter skat og kost og logi. 

Arbejdstider, løn og ferie

 • Du skal forvente at arbejde 50-55 timer om ugen, og du har 1,5 dages fri pr. uge. Du optjener 4 ugers ferie
  pr. år.

Du bliver forsikret via Gouda-rejseforsikring

 • Mellem 18 og 29 år gammel
 • Du har praktisk erfaring
 • Du snakker simpelt engelsk
 • Du har en ren straffeattest
 • Du har mod på eventyr og nye oplevelser

Download et samlet ansøgningsskema her:

pdf logoword logo   

Din ansøgning er vigtig

 

Din ansøgning bliver brugt til at finde den bedst mulige placering til dig. Alt hvad du skriver vil blive sendt ud til potentielle værter, derfor er det vigtigt at du er ærlig hele vejen igennem ansøgningen. Du skal hele tiden have fokus på, at din ansøgning er den måde værten får det bedst mulige indtryk af dig. Værterne modtager mange ansøgninger og ofte flere på engang. Ansøgningen er din mulighed for at skille dig ud fra de mange andre ansøgere.  Så derfor -  gør dig umage!

 

Hvad er en god ansøgning?

 1. Ansøgningen skal være sandfærdig. Hvis du overdriver dine færdigheder og erfaringer både arbejdsmæssigt og sprogligt, vil det blive opdaget kort tid efter ankomst. Hvis du skriver, at du kan køre traktor og er super god til engelsk, så vil værten også forvente det, når du kommer.

 2. Din selvbiografi (personal description) skal være velformuleret og fylde mindst en A4-side. Fortæl om dig selv og din baggrund, hvad du laver i din fritid osv. Skriv også hvorfor du gerne vil til udlandet, hvad du håber på at få ud af det, hvad har du af forventninger. Skriv gerne konkrete eksempler på hvad du har lavet tidligere.

 3. Billedet, som du sender med, kommer forrest på din ansøgning. Derfor anbefaler vi, at du bruger et ordentligt billede, hvor du ser professionel ud og smiler. Billedet vil være værternes første indtryk af dig! 

Vi har gjort det nemt for dig, og alt du skal gøre er at vælge, om du vil lave din ansøgning i Word eller PDF. 
Vær opmærksom på, at du skal sætte kopier/billeder af kørekort, pas, billede af dig selv, udtalelser, skolebevis m.m. ind i ansøgningsskemaet.  

Har du nogle spørgsmål til udfyldelse er du altid velkommen til at kontakte os!

Efter vi har modtaget din ansøgning vil du modtage en bekræftelsesmail fra os.

Din ansøgning skal sendes til os pr. mail: mcs@t2f.dk

Priseksempel på 3 mdr. ophold i Schweiz*

Returbillet Kbh.- Zürich inkl. skatter

                   2.000kr.

Forsikring 3 mdr.**

1.800 kr.

Servicegebyr AgroImpuls (CHF 195 + DKK 40)

1.250 kr.

Servicegebyr Travel to Farm

3.875 kr.

Transport til informationsmøde i København

700 kr.

Evt. Ole Heyes Legat***

-2.500 kr.

I alt ca.

                  7.125 kr.

*bemærk at alle tal er cirkatal pga. varierende valutakurser og flypriser. Flypriserne i sommerperioden er ofte dyrere.
**prisen afhænger af varighed af ophold.
***kan kun søges, hvis man er under / har afsluttet landbrugsuddannelse.

NB. Dertil kommer transport fra lufthavn til praktiksted.