Gorm på New Zealand

Malkekvæg på New Zealand

Gorms værter på New Zealand (nordøen) vil gerne have 2 nye praktikanter til næste sæson... Fra juli og cirka 9-12 mdr. frem. De sharemilker på to ejendomme, med delvis 330, og 280 Jersey køer.

Der vil blive sat hus til rådighed, dog selv betale for el, samt delvis kost er inkluderet i lønnen som er omkring 16,50 NZD i timen.
Huset er rigtigt fint og nyrenoveret sidste år. Gården ligger i smukke omgivelser, og er placeret centralt for mange af nordøens turistattraktioner.

Familien er venlige og utrolig hjælpsomme med alt. De er gæstfrie og gode til at tage dig med til lokale arrangementer. Der er et humoristisk men seriøst arbejdsmiljø, og de er virkelig glade for at lære fra sig. 
Der vil være mulighed for personlig udvikling, og ansvar efter kvalifikation.

Arbejdsområderne vil bestå af: Fodring, behandling af dyr, malkning, lave hegn, opsyn, ukrudtsbekæmpelse, afgræsningkontrol, markarbejde, kalve pasning.
Desuden kommer du til at lære om: Lowcost system, NZ kvæg avl, 100% fodring med afgræsning, afgræsningkontrol, samt mulighed for at se New Zealands storslåede natur og kultur.

Skal dig og kammeraten/veninden ud i den store verden, så er her en gylden mulighed! Ring til Mette 33394640

 
03-04-2017