Japansk praktikant søger placering i Danmark

Praktikanter fra Japan ankommer til Danmark 1 gang årligt i starten af marts. Vi har nu en japansk prak-tikant, som ønsker en placering med kød-eller malkekvæg fra 01/06/2017 til 01/10/2017.

Dette vil blive vores anden praktikant i 2017. På nuværende tidspunkt har vi allerede placeret en japansk praktikant på en malkekvæggård i Midtjylland.

Praktikanter fra Asien har en god teoretisk viden, men dog kun begrænset praktisk erfaring fra familiens (lille) landbrug eller arbejde på skolen. Japanere har ofte et begrænset kundskab til engelsk, men de bliver som regel hurtigere bedre til engelsk eller tilegner sig danskkundskaber under deres ophold.

Som vært for japaner skal man derfor være ekstra tålmodig i forhold til oplæringen, og være indstillet på, at der er behov for mere støtte og tilsyn end for praktikanter fra andre lande, også på grund af de større kulturforskelle. På den anden side er praktikanterne virkelig interesserede i landbrug, meget villige til at lære nyt og hurtige til at opfatte rutiner, så en praktikant fra disse lande er normalt en rigtig positiv oplevelse.

Vil du have en japansk praktikant, så er muligheden her.

Ring til Hans-Henrik
Tel: 33 39 46 40

06-04-17